Mijn favorieten

Geschiedenis van AgriPlaza

De geschiedenis van AgriPlaza gaat verder terug dan menigeen denkt.  Een onderdeel van het CBTB (Christelijke Boeren en Tuinders Bond) dat begin vorige eeuw is opgericht bestond uit het Plattelandsvastgoed. Dit is in de jaren 90 overgenomen door Pon en is toen ook verder gegaan onder de naam AgriPon. Met kantoren in Garnwerd, Joure, Raalte en Asten heeft AgriPon zijn naam in het Agrarisch vastgoed meer dan waar gemaakt. Vooral met de agrarische emigratie heeft  AgriPon veel bekendheid verworven.

In 2007 hebben Olof Kroes en Harry Nijborg het bedrijf overgenomen van Pon.  De bijkantoren waren ondertussen afgestoten en in eerste instantie was de hoofdvestiging nog in Garnwerd.  Niet lang daarna is besloten op een centralere plaats in Noord Nederland te vestigen en wel in Tynaarlo, aan de A28 tussen Groningen en Assen, een goed bereikbare plaats voor iedereen.
 

Toen is ook besloten om afscheid te nemen van de naam Pon en helemaal op eigen kracht verder te gaan onder de huidige naam AgriPlaza!
 

Deze naam is gekozen omdat we een platform willen bieden aan de agrarische ondernemer , 1 loket waar hij/zij met alle vragen terecht kan, of dit nu om taxeren, bouwen, vergunningen, onteigening of pacht gaat.

AgriPlaza Makelaars

Kantoor Vestiging AgriPlaza Makelaars

Adresgegevens

Industrieweg 4 f
9482 TT Tynaarlo
KvK nummer: 02054316
BTW nummer: NL802903575B01

Routeplanner