Mijn favorieten

Missie en Visie van AgriPlaza

HIER GAAN WE VOOR

Boer zijn, dat is meer dan een baan om je geld te verdienen, het is een levensstijl  en vaak ook het levenswerk van voorgaande generaties.
 

Boer zijn is hard werken, maar ook mooi werk. Onze missie is dan ook om de landbouw in Nederland de plek te geven die het verdient. Door mee te denken met de agrarisch ondernemer. Want wat wij doen is mensenwerk, dat moet je in de vingers hebben en daarvoor moet je bekend zijn in de regio waar je werkt.
 

Vrijwel alle mensen die werkzaam zijn onder de vlag van AgriPlaza hebben hun roots in de agrarische sector. Hierdoor weten wij als geen ander hoe ingrijpend sommige beslissingen kunnen zijn voor de agrarisch ondernemer.
 

Het mooie van AgriPlaza? Met elkaar is er zeer veel vakinhoudelijke kennis in huis! De meesten hebben thuis een agrarisch bedrijf (gehad), dit varieert van akkerbouw tot melkvee en van intensief tot biologische en anders hebben ze hobbymatig een paar koeien en of paarden. Dit maakt dat we dichtbij de boer staan en dat maakt ons vak ook zo mooi. 
 

HIER STAAN WE VOOR

Als u met AgriPlaza in zee gaat mag u er vanuit gaan dat we ons 100% voor u inzetten, duidelijke afspraken met u maken en eerlijk en discreet met uw persoonlijke gegevens omgaan. We willen ons blijven onderscheiden door kwaliteit en brede dienstverlening. Met mensen die thuis zijn in de regio. Wij doen er alles aan om voor u het beste resultaat te behalen en u volledig te ontzorgen : één aanspreekpunt en korte lijnen! We zeggen dan niet voor niets: 
 

AgriPlaza, uw bedrijf in vertrouwde handen!
 

EN ZO DOEN WE DAT

Uiteraard mag u ook van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving. Dit kan snel veranderen. Door regelmatige (bij)scholing blijft onze kennis up-to-date en actueel. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM, door de gespecialiseerde vakgroep Agrarisch & Landelijk worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar actuele onderwerpen behandeld worden. Daarnaast hebben wij regelmatig gezamenlijk overleg,  waar belangrijke zaken onder de loep worden gelegd en met alle praktische kennis onder één dak kunnen we de zaken die van hogerhand worden opgelegd snel vertalen naar de praktijk. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring