Mijn naam is Jeffrey Akkerman, 25 jaar en ben woonachtig in Slochteren. Samen met mijn vrouw Jose zijn wij eind 2017 trotse ouders geworden van onze zoon Jenoah. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij AgriPlaza Bouwadvies. Begonnen met een stage en steeds verder doorgegroeid. Momenteel ben ik werkzaam als tekenaar en adviseur bouwkunde, milieu en ruimtelijke ordening. Als adviseur ben ik betrokken van het eerste initiatief tot mogelijk de uitwerking of zelfs de oplevering van het werk. 

Zelf heb ik een bouwkundige achtergrond. Eerst heb ik de opleiding bouwkunde op het MBO gevolgd. Daarna heb ik naast mijn werk bij AgriPlaza Bouwadvies de vervolgopleiding gevolgd op het HBO. Met daarbij de specialisaties Bouwtechniek en Aardbevingen en Diepe Ondergrond.

Zoals ik al zei ben ik begonnen als stagiair. Ik had nauwelijks kennis van de agrarische sector, maar heb hierover in de loop der jaren veel mogen leren en eigenlijk leer ik elke dag nog nieuwe dingen. Het mooie van mijn werk is dat ik betrokken ben gedurende het gehele proces. Van de eerste gesprekken over de initiatieven, de eerste schetsen tot en met de vergunningsaanvraag, aanbesteding en bouwbegeleiding. Elk project brengt weer een nieuwe uitdaging met zich mee. Geen project is tenslotte hetzelfde. Het mooiste van mijn werk is de diversiteit en betrokkenheid en uiteraard de dankbaarheid van onze opdrachtgevers.