Mijn favorieten

Emigratie

Vandaag de dag lopen er veel mensen rond met emigratieplannen. Vertrekken en ontvluchten aan het stressvolle bestaan, aan de toenemende gevoelens van onveiligheid of aan de over-georganiseerdheid van het land. Voor velen blijft het een droom maar voor sommigen wordt het werkelijkheid, zij durven de stap te zetten.
 

Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk gezien is het een hele uitdaging. De omgeving, het bedrijf, etc., alles is nieuw. Dus een grote uitdaging, een avontuur. Maar er zijn wel degelijk voordelen aan het buitenland.

Dit kunnen zakelijke voordelen zijn, zoals met ruimte voor uitbreiding doordat bepaalde landen niet zitten met mestoverschotten, voertekorten en schaarse landbouwgrond.

Maar ook persoonlijke voordelen, zoals een beter leefklimaat door lagere bevolkingsdichtheid, ruimte en rust en soms minder overheidsbemoeienis.
 

Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van emigratie? De emigratiebegeleider van Farms4Sale komt vrijblijvend bij u langs. Farms4sale is de emigratietak van AgriPlaza.

We organiseren informatieavonden en studiereizen ter oriëntatie en wij begeleiden u bij het proces van A(ankoop) tot (na)Z(org).
 

www.farms4sale.eu
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring