Bij AgriPlaza komen regelmatig specifieke vragen binnen op het gebied van agrarische bouw. Hiervoor beschikken wij over de afdeling; AgriPlaza Bouw. Onze diensten lopen uiteen van het aanvragen van een vergunning, overleg met de gemeente, schetsen en uitwerken van een uitbreiding tot volledige begeleiding van een nieuw te bouwen project.

AgriPlaza Bouw heeft ruim 25 jaar ervaring met agrarische bouw. Dit ziet u terug in de praktische kant van het verhaal. Wij kunnen u de rompslomp op gemeentelijk en soms provinciaal niveau uit handen nemen. Met name milieu technische vergunningen zijn soms lastige en langdurige procedures.

Onze praktijkervaring ziet u ook terug in het ontwerp van uw bouwwerk. De ontwerpen kunnen uiteenlopen van de uitbreiding van een stal, de bouw van een werktuigenberging of woning tot en met het compleet nieuw bouwen van een compleet erf. Met bouwen gaan veel kosten gemoeid, maar hier moet in de meest gevallen ook het geld mee verdiend worden. U bouwt het gebouw maar één keer en wilt achteraf geen spijt hebben van u beslissingen. Wij denken met u mee! Gezamenlijk gaan we om de tafel en worden de wensen en mogelijkheden geïnventariseerd. Op vakkundige wijze worden uw wensen in een ontwerp verwerkt.

Door de korte lijnen binnen AgriPlaza Bouw hanteren wij het volgende motto: Korte lijnen en heldere communicatie!