Mijn favorieten

Agrarisch Aankoopmakelaar Overijssel

Agrarisch aankoopmakelaar in Overijssel

Agriplaza is werkzaam als aankoopmakelaar in de noorderlijke provincies en in midden Nederland. In de provincie Overijssel hebben wij makelaars die uitsluitend toegewijd zijn aan deze streek. Onze makelaars hebben altijd binding met deze streek. Vaak zijn zij hier geboren of opgegroeit. 
Via de link hieronder kunt u kijken bij onze makelaar in Overijssel (onder andere).
Kijk hier voor meer informatie over onze makelaars.

Voor direct (vrijblijvend) contact kunt u ons ook bereiken via de Contactpagina.

Ad van den Boomen - Agrarisch Makelaar provincie Overijssel         Jan Krooneman - Agrarisch aankoopmakelaar regio Overijssel

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Als koper van een huis, pand of Agrarisch bedrijf heeft u een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat het risico bij u ligt. Als er achteraf moeilijkheden of onduidelijkheden over de gedane aankoop zijn het uw verantwoordelijkheid was dit te weten. Juridisch kan dat betekenen dat u dan achteraf weinig meer kunt doen aan het probleem.
 

Een aankoopmakelaar kan u hierbij helpen. Hij of zij weet van deze onderzoeksplicht, en weet wat de valkuilen zijn. Daarnaast kan het gebeuren dat de aankoopmakelaar in het onderzoek zaken naar boven haalt die de prijs van het object kunnen beïnvloeden in uw voordeel. Soms komen er uit een dergelijk onderzoek zaken naar boven waardoor u van de koop af ziet.
 

Al deze zaken zijn voor een leek lastig om op voorbereidt te zijn. Dit kan tot een slechte onderhandelingspositie leiden. Daarnaast zijn er nog een aantal juridische zaken waar u mogelijk nog niet aan gedacht heeft, en nog niet op bent ingelezen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Clausules in het koopcontract
  • Bouwtechnische zaken
  • Milieutechnische zaken
  • Mogelijkheid tot uitbouwen

Al deze kennis samen kunnen u duidelijkheid geven over de correcte waarde van het object. Om deze redenen wilt u een aankoopmakelaar inschakelen. De Makelaars van Agriplaza zijn gespecialiseerd in de agrarische sector en hebben altijd binding met de streek waarbinnen zij werken. Voor het gebied Overijssel kunt u hierboven onze makelaars vinden.
 

Vrijblijvend Contact

Voor meer informatie, een oriënterend gesprek of een andere vorm van vrijblijvend contact kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
 

Telefoon: (0592) 54 54 51
E-mail: info@agriplaza.eu
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring