Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Uiterburenweg 2 A in Schildwolde 9626 TJ

Uiterburenweg 2 a

9626 TJ Schildwolde, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Voor info Jos Menken 06 10947296 of jmenken@agriplaza.eu
Zeer courant melkveebedrijf gelegen aan de Uiterburenweg 2a te Schildwolde. Het bedrijf is in 1986 nieuw op deze locatie gesticht.
Het melkveebedrijf heeft zeer courante gebouwen bestaand uit een ruime woning, ligboxenstal inclusief automatisch melksysteem, jongveestal, machineberging, open frontstal (in aanbouw) en sleufsilo’s /...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 59 ha 53 a 41 ca
Lees meer

Omschrijving

Voor info Jos Menken 06 10947296 of jmenken@agriplaza.eu
Zeer courant melkveebedrijf gelegen aan de Uiterburenweg 2a te Schildwolde. Het bedrijf is in 1986 nieuw op deze locatie gesticht.
Het melkveebedrijf heeft zeer courante gebouwen bestaand uit een ruime woning, ligboxenstal inclusief automatisch melksysteem, jongveestal, machineberging, open frontstal (in aanbouw) en sleufsilo’s / kuilvoerplaten op bijna 36 ha. grond. De oppervlakte grond is aansluitend uit te breiden tot bijna 60 ha. (Zie kadastraal overzicht.)

Kavel
Direct achter de gebouwen is een kavel van ca. 27 ha welke goed is ontsloten door middel van een kavelpad. Vlakbij de boerderij is de veldkavel, welke goed bereikbaar is via de verharde weg. Dit perceel is ook geschikt voor akkerbouw. Voor de boerderij ligt een kavel grond van bijna 24 ha welke bij de boerderij gevoegd kan worden. Dit perceel is gedeeltelijk nieuw gedraineerd en in gebruik als akkerbouw. Het is mogelijk om dit perceel geheel of gedeeltelijk te kopen, waarbij roulatie in het bouwplan van de verkoper en mestafzet tot de mogelijkheden behoort.
Er rusten geen ruilverkavelingslasten op de grond.

Woning
De woning is gebouwd in 1992 en heeft een inhoud van ca. 600 m³. De woning is spouw- en volledig geïsoleerd. Het geheel is goed onderhouden en voorzien van geïsoleerd glas en centrale verwarming.

Ligboxenstal
Deze prachtige ligboxenstal is compact uitgevoerd met gunstige looplijnen.
De 2 + 2 + 3 ligboxenstal (166 gve boxen) is in meerdere fasen gebouwd. Het oude gedeelte heeft houten gelijmde spanten, het nieuwe gedeelte heeft stalen spanten. De stal meet 46 X 36 meter. Het gehele dak is asbestvrij. De totale mestopslagcapaciteit onder de stal is ca. 2.000 m³.
Er wordt gemolken met twee Lely A4 melkrobots en er is een eigen melktank aanwezig. Er zijn voldoende mogelijkheden om een derde robot te installeren. In samenhang met het realiseren van de bovenbouw op de open frontstal kan er relatief eenvoudig worden uitgebreid.

Machineloods/Werktuigberging.
Dwars achter de ligboxenstal staat de machine-werktuigenberging. De machineberging is ruim van opzet en geheel vrij overspannen met een asbestvrij dak. De vloer is verhard d.m.v. puingruis, beton en betonklinkers. Tevens is er een ruime werkplaats ingericht.

Het is mogelijk om het bedrijf draaiend over te nemen. Dat wil zeggen inclusief vee, machines en voorraden.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Melkveehouderij Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 59 ha 53 a 41 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 600 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1986 Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 297 Oppervlakte 66240 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 2302 Oppervlakte 44434 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 303 Oppervlakte 3655 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 304 Oppervlakte 64465 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 823 Oppervlakte 1070 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 1824 Oppervlakte 27112 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 2204 Oppervlakte 30565 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 265 Oppervlakte 96045 m² Kadastrale gegevens Sectie S Oppervlakte 190155 m² Kadastrale gegevens Sectie S Perceelnummer 1603 Oppervlakte 71600 m²
Route van naar Uiterburenweg 2 a, 9626 TJ Schildwolde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.