Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zevenhuisterweg 68 in Nieuw-Roden 9311 VC

Zevenhuisterweg 68

9311 VC Nieuw-Roden, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Voor info Harry Nijborg 06 20441260 of hnijborg@agriplaza.eu
Op een prachtige locatie staat deze grote vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen voor het houden van paarden of vele andere mogelijkheden.

De woning is op de begane grond grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd, de bovenverdieping dient nog gemoderniseerd te worden.
Voor de indeling van de woning...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Paardenhouderij Perceeloppervlakte 08 ha 03 a 95 ca
Lees meer

Omschrijving

Voor info Harry Nijborg 06 20441260 of hnijborg@agriplaza.eu
Op een prachtige locatie staat deze grote vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen voor het houden van paarden of vele andere mogelijkheden.

De woning is op de begane grond grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd, de bovenverdieping dient nog gemoderniseerd te worden.
Voor de indeling van de woning verwijzen wij naar de plattegronden, er is onder andere een badkamer en slaapkamer op de begane grond (levensloopbestendig).

Het object betreft een voormalig melkveebedrijf, waarbij de voormalige ligboxenstal in gebruik is als paardenstalling.
Daarnaast zijn er een garage/berging, een paardenstalling met 6 boxen en schuurruimte, 2 kapschuren en een buitenbak aanwezig. Er zijn diverse doeleinden voor het gebruik van het object.

Het object staat op totaal 8.03.95 hectare grond, waarvan 0.66.26 hectare ondergrond van de gebouwen. De grond heeft een zeer goede kwaliteit, in gebruik als weiland. De weilanden zijn te bereiken via een verhard pad.

De woonboerderij (gedeeltelijk), de voormalig ligboxenstal en de overige schuren zijn voorzien van abc-houdende platen. Hiervoor is een renovatie plan gemaakt inclusief een kosteninhoudelijk verhaal. Van de woonboerderij is een bouwtechnokeuring aanwezig.

Verder; in ruil voor de voormalige agrarische bedrijfsgebouwen een ruimte-voor-ruimte-regeling mogelijk.
Ruimte-voor-Ruimte regeling; binnen het gemeentelijk beleid bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de Ruimte-voor-Ruimte regeling. Met deze regeling kan ruimte worden gerealiseerd voor een zogeheten compensatiewoning in de nabijheid van het voormalig bedrijf,
met dien verstande dat in ruil hiervoor de ruimte aan agrarische bedrijfsgebouwen en verhardingen worden gesloopt.
Binnen het provinciaal beleid bestaat zelfs de mogelijkheid om een tweetal compensatiewoningen te realiseren, maar hiervoor moet de gemeente nog wel medewerking willen verlenen en overtuigd worden van een gedegen ruimtelijk initiatief.

Omgeving
Het object is gelegen in een landelijke woonomgeving. De landerijen strekken zich tot ver uit en bieden een fantastisch uitzicht. De ligging is net buiten het dorp Nieuw-Roden, voorzieningen als winkels en een basisschool zijn in de nabijheid. Nieuw-Roden ligt centraal in noord-west Drenthe,
met grotere plekken als Roden, Leek, Drachten en Groningen in de nabijheid.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 6 Loopstal oppervlakte 1600 m² Afrastering Schriklint Nevenfunctie Nevenfunctie Wonen, Bedrijf, niet agrarisch, Opslag/caravanstalling Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 08 ha 03 a 95 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 1148 m³ Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Bouwjaar 1930 Kadastrale gegevens Gemeente Roden Sectie P Perceelnummer 1295 Oppervlakte 21765 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Roden Sectie P Perceelnummer 349 Oppervlakte 58630 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Zevenhuisterweg 68, 9311 VC Nieuw-Roden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.