Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Pasop 13 in Midwolde 9355 TG

Pasop 13

9355 TG Midwolde, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Object
Het betreft een bedrijf, welke zeer geschikt is voor vleesveehouderij en/of voor het houden van paarden gelegen aan de Pasop 13 te Midwolde in de gemeente Westerkwartier.
De bestemming van het object is agrarisch. Het bedrijf bestaat uit een moderne woning en twee courante schuren.
De oppervlakte grond rondom de gebouwen is ruim 11 ha. Op korte afstand is een veldkavel van...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Perceeloppervlakte 24 ha 81 a 63 ca
Lees meer

Omschrijving

Object
Het betreft een bedrijf, welke zeer geschikt is voor vleesveehouderij en/of voor het houden van paarden gelegen aan de Pasop 13 te Midwolde in de gemeente Westerkwartier.
De bestemming van het object is agrarisch. Het bedrijf bestaat uit een moderne woning en twee courante schuren.
De oppervlakte grond rondom de gebouwen is ruim 11 ha. Op korte afstand is een veldkavel van ruim 13 ha aanwezig.

Kavel
Rondom de gebouwen is een kavel van ruim 11 ha welke goed ontsloten is. Dit is over het algemeen hoger gelegen, waardoor de draagkracht goed is. Vlakbij (ca. 2 km) de boerderij is de veldkavel, welke goed bereikbaar is via de verharde weg. Dit perceel is alleen geschikt voor grasland en gelegen in een EHS gebied.

In het perceel ligt een waterleiding van N.V. waterbedrijf Groningen, en het eigendom is belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen. Er is over de landbouwgrond geen herinrichtingsrente verschuldigd.

Ligging
Het bedrijf ligt vrij gelegen in het buitengebied ten noorden van de A7 nabij Midwolde. In Midwolde en Leek zijn
diverse verenigingen en scholen aanwezig.
De stad Groningen ligt op ca. 10 min. rijden. De busverbinding naar de Stad Groningen is prima. Het onlangs geopende transferium is te bereiken op enkele minuten lopen van het object.

Woning
De woning is gebouwd in 2006 en heeft een inhoud van ca. 485 m³. De woning is gebouwd door een Duitse aannemer en in spouw uitgevoerd en volledig geïsoleerd.
Het geheel is goed onderhouden en voorzien van geïsoleerd glas, centrale verwarming, vloerverwarming en in de
kamer is een houtkachel. Door de goede isolatie is er geen geluidsoverlast van de nabij gelegen snelweg.

Begane grond
Er is een zij-entree met ontvangsthal, toiletten aansluitend een ruime beneden slaapkamer/kantoor.
In deze ruimte is de voorziening al aanwezig om een douche te kunnen maken. De ruime woonkamer is voorzien van openslaande deuren. Daarnaast is er een ruime woonkeuken.

Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime badkamer met toiletruimte. Het is relatief eenvoudig om één slaapkamer te splitsen in twee, zodat er drie slaapkamers boven ontstaan.

Garage
Er is een houten garage aanwezig met een oppervlakte van ca. 45 m². De wanden bestaan uit hout en het dak is asbestvrij.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 24 ha 81 a 63 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 485 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 2006 Kadastrale gegevens Gemeente Leek Sectie C Perceelnummer 2347 Oppervlakte 113313 m² Kadastrale gegevens Gemeente Leek Sectie A Perceelnummer 1822 Oppervlakte 80970 m² Kadastrale gegevens Gemeente Leek Sectie A Perceelnummer 1829 Oppervlakte 53880 m²
Route van naar Pasop 13, 9355 TG Midwolde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring