Vorige | Volgende
Verkocht

Brunstingerveld 14 Beilen

Dit agrarisch object is verkocht

Uw contactpersoon voor dit object is

Omschrijving

Een prachtige agrarische locatie met bedrijfswoning, zeer geschikt voor jongvee of paarden (hobbymatig), op ca. 8.000 m² grond. De woning is goed onderhouden en modern ingericht en heeft een inhoud van ca 450 m³. Indeling begane grond: voorentree met hal, meterkast en dichte trap naar de eerste verdieping. Hiernaast bevindt zich de woonkamer met daarachter de uitgebouwde zit/eetkeuken. Deze is...

Kenmerken

Provincie
Drenthe
Gemeente
Beilen
Type
Agrarisch bedrijf
Hoofdbestemming
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Verkocht

Omschrijving

Een prachtige agrarische locatie met bedrijfswoning, zeer geschikt voor jongvee of paarden (hobbymatig), op ca. 8.000 m² grond.

De woning is goed onderhouden en modern ingericht en heeft een inhoud van ca 450 m³.
Indeling begane grond: voorentree met hal, meterkast en dichte trap naar de eerste verdieping. Hiernaast bevindt zich de woonkamer met daarachter de uitgebouwde zit/eetkeuken. Deze is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop met 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douchehoek en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar met vaste trap, voorzien van dakramen, hier zou eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

Achterhuis/tussengang: de schuur is bereikbaar via de tussengang. Deze ruimte is ca 6 meter breed en onlangs opnieuw ingericht met een ette toiletruimte en een bijkeuken voorzien van keukeninbouw en spoelinrichting. Vanuit deze ruimte is ook de tuin bereikbaar.

Ligboxenstal:
De stal is gebouwd in 1972 en uitgebouwd in 1997 en meet 25 x 41 meter. Er zijn 119 GVE 119 ligboxen aanwezig in een 2 + 2 opstelling. Ook is hier ruimte voor 2 melkrobots.

Landbouwschuur:
Deze schuur is 24 x 25 meter. Hier bevindt zich de nog oorspronkelijke inrichting van de Hollandse grupstal. Achter de schuur bevindt zich een gierkelder en de rest van de ruimte (14 x 25 meter) wordt gebruikt voor opslag en heeft een open nok.

Overig:
De ruwvoeropslag bedraagt ca. 1.300² en bestaat uit verschillende sleufsilo's, verhardt met klinkers en asfalt.
De totale opslag capaciteit voor mest is 1600 m³, dit is inclusief de betonnen mestsilo die zich achter de ligboxenstal bevindt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Agrarisch bedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 79 a 0 ca
Omvang
deelperceel
Sectie
R
Perceel
2672
Are
79

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beilen
Sectie
R
Perceel
2672
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Brunstingerveld 14 Beilen

naar Brunstingerveld 14 Beilen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand