Vorige | Volgende

Sluisweg 0 ong KIEL-WINDEWEER

Vraagprijs € 27.500 k.k.

Uw contactpersoon voor dit object is

Omschrijving

Perspectief propositie De aangeboden propositie ligt in het zuidelijk deel van het landelijke gebied van Hoogezand-Sappemeer, niet ver van de bestaande woningbouw. De huidige bestemming van het gebied luidt: 'Agrarisch open & Veenkoloniaal gebied' wat inhoudt dat hier niet gebouwd mag worden. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat dit stuk grond in de toekomst een bestemmingsverandering zal...

Kenmerken

Provincie
Groningen
Gemeente
Hoogezand
Type
Losse grond
Hoofdbestemming
Overig
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Perspectief propositie
De aangeboden propositie ligt in het zuidelijk deel van het landelijke gebied van Hoogezand-Sappemeer, niet ver van de bestaande woningbouw. De huidige bestemming van het gebied luidt: 'Agrarisch open & Veenkoloniaal gebied' wat inhoudt dat hier niet gebouwd mag worden. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat dit stuk grond in de toekomst een bestemmingsverandering zal ondergaan als gevolg van verdere woninguitbreiding van Hoogezand-Sappemeer in zuidelijke richting. De gemeente is immers nog op zoek naar nieuwe bouwgronden in het zuiden van de gemeente. Doordat de nieuwe woonwijken aan de zuidzijde ruim e groen zullen worden ontworpen (in de plannen wordt immers gesproken van 'wonen in het groen') zullen hier naar onze verwachting uiteindelijk woningen uit het duurdere segment verrijzen. Wanneer de bestemming van de propositie verandert van agrarisch in woningbouw zal de waarde van de grond stijgen.

Kettingbeding
Bij verkoop van het perceel is er sprake van een meerwaardeclausule wanneer er voor 2027 een bestemmingswijziging plaatsvind zal er winstdeling van 10% plaatsvinden.
Bij een eventuele toekomstige bestemmingswijziging is er sprake van een aanbiedplicht aan bouwfonds MAB ontwikkeling.

Het betreft het kadastrale perceel Hoogezand P 845 totaal groot 1.000 m²
• Ligging: Sluisweg Kielwindeweer. Deel uitmakend van een kavel grond welke is gesplitst in kavels van 1000 m² en verkocht aan particuliere grondbeleggers. De huidige bestemming is "agrarisch"
• Overig: Het is optioneel om een naast gelegen kavel erbij te kopen.
• Aanvaarding: in overleg

Uitsluiting aansprakelijkheid/onderzoeksplicht
Zowel Agriplaza als de huidige eigenaar aanvaarden onder geen beding enige aansprakelijkheid wegens eventuele onjuistheden in, of verkeerde uitleg van deze informatie. Conform de algemene verkeersopvatting heeft de koper zelf een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Wij adviseren om een deskundige te raadplegen en zelf om onderzoek te doen naar de bestemmingsplannen, streekplannen etc.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Losse grond
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 10 a 0 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
P
Perceel
845
Are
10

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoogezand
Sectie
P
Perceel
845
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Sluisweg 0 ong KIEL-WINDEWEER

naar Sluisweg 0 ong KIEL-WINDEWEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand